Huurvoorwaarden

Huurprijzen

Alle huurprijzen zijn in euro’s en zijn inclusief energiekosten, toeristenbelasting en BTW.

Huurperiode

De week begint op vrijdag 15.00 uur en eindigt op de daaropvolgende week vrijdag 11.00 uur. Een midweek is van maandag 15.00 uur tot en met vrijdag 11.00 uur. Een weekend is van vrijdag 15.00 uur tot en met maandag 11.00 uur. Men kan geen aanspraak maken op het chalet buiten de aangegeven uren.

Bevestiging en Betaling

Uw reserveringsaanvraag wordt door ons in ons boekingssysteem gecontroleerd. Indien uw aanvraag akkoord is, dan wordt deze middels een factuur bevestigd. Uiterlijk 14 dagen na factuurdatum dient een aanbetaling van 50% van het in de factuur vermelde bedrag op ons bankrekeningnummer te zijn bijgeschreven. Het overige bedrag dient uiterlijk 4 weken voor aanvang van de huurperiode te worden bijgeschreven op ons bankrekeningnummer.
Bij een boeking binnen 4 weken voor aanvang van de huurperiode dient de gehele betaling binnen 8 dagen na bevestiging ineens te worden voldaan, maar uiterlijk voor aanvang van de huurperiode. Indien u zich niet aan deze afspraak houdt, kunt u geen rechten doen gelden. U loopt dus het risico dat het chalet dan niet meer beschikbaar is.

Annulering

Indien u wilt annuleren, dan zijn de volgende annuleringskosten verschuldigd:
A. bij annulering tot 8 weken voor aanvang van de huurperiode, 100% van de huurbedrag.
B. bij annulering binnen 8 weken en 4 weken voor aanvang van de huurperiode, 50 % van de huurbedrag. Binnen 4 weken het volledige huurbedrag.
C. bij voortijdige beëindiging van het verblijf blijft de boeker het volledige huurbedrag verschuldigd.

Sleuteluitgifte en teruggave

Zodra de gehele factuur betaald is, krijgt u een @mail met de code van het sleutelkluisje. In het sleutelkluisje zit de sleutel van ons chalet. Bij vertrekt dient u, nadat u het chalet hebt afgesloten de sleutel in het kluisje achter te laten.

Teruggave Chalet

Op de dag van vertrek dient u het chalet voor 11.00 uur ontruimd te hebben. U dient zelf het chalet schoon te maken. De keuken met de inventaris dient opgeruimd en schoon te worden achtergelaten. Let vooral op pannen, eet- en drinkgerei. Koelkast leeg achterlaten, uitzetten en de deur op een kier zetten. Bedden afhalen en het bedlinnen dient u eventueel in te leveren bij de receptie van Klein Vaarwater. Alle kosten die ontstaan doordat u de woning niet op tijd of schoon oplevert, worden verrekend met de borg. Goederen die worden aangetroffen na uw vertrek, bewaren we een redelijke periode voor u, maar we nemen hiervoor geen enkele verantwoording. Nasturen alleen op uw kosten.

Parkeren

U kunt maximaal één auto bij het chalet parkeren.

Schade 

Mocht u na aankomst in het chalet schade of tekortkomingen ontdekken, maakt u ons er dan direct opmerkzaam op. Indien tijdens uw verblijf schade of tekortkomingen ontstaan, meld het ons dan zo snel mogelijk. Eventuele acties kunnen dan direct genomen worden.

Borg

Met het bedrag van de waarborgsom wordt na de huurperiode eventueel door de huurder veroorzaakte schade c.q. andere tekortkomingen verrekend. Zodra we hebben geconstateerd dat het gehuurde compleet, onbeschadigd en schoon is achtergelaten, wordt de borg teruggestort op uw rekening, c.q. de rekening vanwaar de borg is betaald.

Onder- en doorverhuur zijn nadrukkelijk verboden. U dient zich strikt te houden aan het maximaal aantal personen (4). Het chalet wordt alleen verhuurd aan personen ouder dan 23 jaar.

Huisdieren zijn niet toegestaan. Ook roken in huis is niet toegestaan.

Aansprakelijkheid verhuurder: de verhuurder kan niet aansprakelijk worden gesteld voor diefstal, ongevallen of schade die is ontstaan tijdens het verblijf in het chalet, behalve wanneer dit het gevolg is van een grove tekortkoming, die hem is aan te rekenen.

Veel vakantieplezier in ons chalet!